Tommy Tomato menu voor deze week!
Het Tommy Tomato menu voor deze week:
Dinsdag 4 november
Poco Loco
Dit gerecht is de rebel onder de pasta’s. Penne die de regels breekt en lak heeft aan de klassieke Italiaanse tomatensaus. Hij sprint van Italië naar Mexico met zoete paprika, doperwten en maïs in een romige saus vol geurende kruiden. Dat maakt deze pasta een poco loco combinatie. Gek doen smaakte nog nooit zo goed. Olé!
Gekookte volkoren penne (durumTARWEgries (GLUTEN), water) (26%), kookroom (kookroom (MELK (LACTOSE)), maïszetmeel), maïs (8%), tomaat (8%), tomatenpuree (8%), groene paprika (5%), ui (5%), rode paprika (5%), gele paprika (5%), doperwten (5%), water, zwarte bonen, Creme Fraiche (room (MELK (LACTOSE)), zuursel), knoflook, raapzaadolie, specerijen, zeezout, kruiden, knoflookgranulaat, zout.
Donderdag 6 november
Moedige Noedels
Deze noedels zijn voor échte groentehelden. Omhuld door een milde curry vol kleurrijke groenten, romige kokosmelk en met een vleugje limoen slurp je de volkoren slierten zo naar binnen. Je wordt er warm van. Maar curry up, anders wordt het koud!
Gegaarde volkoren noedels (50%) (volkoren TARWE (GLUTEN), water, zeezout, olijfolie), kokosmelk, broccoli (9,93%), rode paprika (8,1%), zoete aardappel (6,9%), currypaste (tomatenpuree, rode paprika, ui, kokosrasp, zonnebloemolie, knoflook, gember, limoen, kurkuma, verse rode peper, koriander, komijn, zwarte peper), edamame bonen (5,6%) (SOJA), Chinese kool (4,6%), tamari (SOJAbonen, water, zeezout, koji), zonnebloemolie).
Smakelijk eten allemaal!